Contact
  • Korgen är tom
Ladda ner Tom

ACO satsar i Norden

Press X

Är du journalist och har frågor eller vill ha mer information om ACO Nordic, våra produkter eller avvattning utomhus och i byggnader, hjälper vi dig gärna.

Vänligen kontakta
VD Tobias Wood

Phone  0735 45 48 39
tobias.wood@aco-nordic.se

De Nordiska gränserna suddas ut mer och mer och för att ligga steget före och effektivt kunna möta mer Nordiskt orienterade inköpsrutiner så har ACO beslutat att driva Sverige, Norge, Finland och Danmark under ett gemensamt ledarskap.

”ACO kommer att öka effektiviteten och kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service, logistik och kompetens samt utöka kapaciteten och förankringen lokalt på säljsidan” berättar nytillträdd Divisionschef för den Nordiska verksamheten är Tobias Wood tillika VD för ACO Nordic AB.

Ny Chef för Sälj i Sverige

I Sverige är Peter Stone Nytillträdd Chef med ansvar för försäljning i Sverige. Peter har 25år i företaget och har senast arbetat för ACO med strategiska frågor för den Nordiska marknaden. Nytillträdd Chef i Sverige för Teknisk Support/Innesälj är Nursen Hult.

Utökar antalet Säljare

Som ett led i satsningen lokalt på sälj och teknisk rådgivning har ACO utökat med ytterligare säljare till Stockholm, Norr och Öst.

Nytillträdd Säljare VA Stockholm nord / Norr – Jan Hannus

Nytillträdd Säljare VA Stockholm syd / Öst – Johan Aldenteg

Nytillträdd Säljare VVS Stockholm / Öst / Norr – Joacim Duvfa

Nytillträdd VA Säljare Väst / Syd – David Talon