Contact
  • Korgen är tom
Ladda ner Tom

ACO vinner i Olympiska spelen i London

Press X

Är du journalist och har frågor eller vill ha mer information om ACO Nordic, våra produkter eller avvattning utomhus och i byggnader, hjälper vi dig gärna.

Vänligen kontakta
VD Tobias Wood

Phone  0735 45 48 39
tobias.wood@aco-nordic.se

ACO har vunnit många projekt och levererat avvattningssystem till flera byggnader, arenor och sportanläggningar till olympiaden i London. 

Olympiastadion, det nya Aquatics Center, basketbollarenan och delar av maratonbanan är bara några exempel på områden där ACO-produkter har använts. Brett produktsortiment och hög kvalitet har förstås varit avgörande, men även ACO:s erfarenhet från sportanläggningar och inte minst olympiska spel har vägt tungt. ACO har varit en betydande leverantör till många olympiader.

I OS i London är infrastrukturen såväl som hela evenemanget uppbyggt inom visionen om en hållbar miljö. För ACO innebar det förändrad logistik, genom att alla leveranser gick med tåg istället för lastbil. ACO arbetar för att ge bästa möjliga förutsättningar för tävlingarna. Såväl inom VA- och VVS-branschen som inom idrottsvärlden krävs - förutom torrt på fötterna - mod, uthållighet och målmedvetenhet för att vinna.

See you in London!

stadiumOLnews.jpg