Contact
  • Korgen är tom
Ladda ner Tom

Nytt nordiskt lager

Press X

Är du journalist och har frågor eller vill ha mer information om ACO Nordic, våra produkter eller avvattning utomhus och i byggnader, hjälper vi dig gärna.

Vänligen kontakta
VD Tobias Wood

Phone  0735 45 48 39
tobias.wood@aco-nordic.se

Leveranser från det nya centrallagret i Nässjö startar måndagen den 10 december.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service. De kan se fram emot utökad flexibilitet, kortare leveranstider och ett större utbud av lagerlagda produkter, säger Tobias Wood, vd ACO Nordic AB.

En omfattande kundundersökning som tidigare genomförts på ACO Nordics kunder visade att ökad leveransprecision prioriterades högst. ACO Nordic har därför satsat intensivt på att öka tillgänglighet och precision. Förutom det nya centrallagret så har man även arbetat hårt med att strukturera försäljningsprocessen, så att tillförlitlig information når kunderna i rätt tid. Fyra personer har anställts till supportavdelningen och en ny telefonväxel installerats.

Tidigare i år lanserades en ny hemsida med utökat utbud av verktyg och supporttjänster, och som svar på kundernas önskemål om produktinformation i tryckt media producerades redan i början av 2012 VA-katalogen och VVS-katalogen.

Den 6–7 december flyttas det befintliga lagret från Göteborg till Nässjö och under dessa dagar kommer det inte att ske några utleveranser. 

 Nordic Warehouse _news