Contact
  • Korgen är tom
Ladda ner Tom

Succé för ACO:s nya ShowerDrain

Press X

Är du journalist och har frågor eller vill ha mer information om ACO Nordic, våra produkter eller avvattning utomhus och i byggnader, hjälper vi dig gärna.

Vänligen kontakta
VD Tobias Wood

Phone  0735 45 48 39
tobias.wood@aco-nordic.se

Tänker man som man alltid har gjort så får man en rund brunn i badrummet. Tänker man som ACO kan duschen förses med en elegant ränna med designat galler i rostfritt, glas eller mineral med olika mönster och strukturer. 

Eller kanske kompletteras med belysning ­- ACO Lightline. LED-belysning i flera olika färger i golvrännan som tänds vid duschning och släcks när man är klar.

Förutom ett snyggare badrum erbjuds en förenklad och mer kostnadseffektiv golvläggning med linjeavvattning. Fallet läggs i en eller två riktningar istället för fyra (vid punktavvattning). För de som är förtjusta i marmor eller stora klinkerplattor är linjär avvattning klart lämpligast.

ACO ShowerChannel-systemet medger en flexibel installation och underlättar ytterligare läggningen av klinkersplattorna genom att rännans slutliga position kan bestämmas i samband med läggningen. Tio millimeters tolerans i alla fyra riktingar mot golvbrunnen.

För badrum utöver det vanliga, kontakta ACO Nordic och fråga efter nya ShowerDrain. Varför stanna vid ett snyggt klinkersgolv när pricken över i:et ligger i avloppet?